donderdag 8 juni 2017

4 maanden

4 maanden is ze vandaag al weer: onze Sophie. Ze weegt dankzij 4 maaltijden per dag nu 3,6 kg. Ze loopt al bijna de hele route van de ochtendwandeling mee, nog een paar kleine stukjes gaat ze in de draagzak. Ze heeft onlangs al gezwommen. Vorige week zagen we dat het eerste melktandje (onder) er uit was, inmiddels is er nog een verdwenen.
Sophie 4 maanden
Helemaal zindelijk is ze nog niet, maar we zijn een heel eind. Ik moet het wel zelf in de gaten houden, ze geeft nog geen signalen af dat ze naar buiten wil/moet. Met het grootste gemak gaat ze nl. nog op de mat in de bijkeuken zitten plassen.

Al met al is Sophie een ontzettend vriendelijk hondje (af en toe een draak voor Nina 😉) dat graag naar alles en iedereen toe gaat en (eerlijk is eerlijk) bijna iedereen is weg van haar. 

Groetjes,
Marja

1 opmerking:

  1. Dat deed mij kleine Jack ook nooit ,ik zette hem meteen in de tuin als ik hem uit de bench haalde en ook als hij had geslapen meteen optillen zodat hij niet kon plassen.zo is het gelukt om hem zindelijk te krijgen,veel succes met Sophie.

    Gr Therese.

    BeantwoordenVerwijderen